Presentations

AM N.V.
Michel Westbeek
Nogmaals bedankt voor jouw bijdrage. De mix van theorie, food for thought en humor was zeker inspirerend en voor deze middag dus een schot in de roos. We hoorden van onze collega’s veel positieve geluiden terug.

Organisatie IP Congres 2015
Paul van de Graaf
“We hebben gisteren een bijzonder geslaagd IP Congres gehad, in alle opzichten.
Paul Louis Iske heeft indruk gemaakt met zijn vergezichten over innovatie in relatie tot IP. Een begenadigd spreker, die de zaal echt wist te boeien en waar nog lang over is (en zal worden) nagepraat.
Qua voorbereiding en op de dag zelf had ik een langduriger contact met Pieter Jan Hagens. Een buitengewoon relaxte en professionele dagvoorzitter, met wie het ook goed klikte – een prettige bijkomstigheid. Fijne samenwerking, goede voorbereiding, menselijke maat, uitstekende dagvoorzitter en scherp in het journalistieke onderdeel (de vragen). Kortom: helemaal volgens alle verwachtingen”.

Boskalis
Henrik Keij
“Prof.dr.Paul Iske heeft met zijn lezing op het Boskalis Kennis Festival bijgedragen door de aanwezigen te inspireren met zijn humoristische en prikkelende verhaal. Bedankt!”
Aegon Intermediair
Shirley Abdoelhafiezkhan
“Het was een groot genoegen voor ons om met jou te mogen samenwerken. Je enthousiasme en passie voor je vak is erg aanstekelijk. Je bent een inspiratiebron voor velen.”

NARIM
drs. Yvar van Weenen
Paul Iske houdt ons een spiegel voor en maakt (soms pijnlijk) zichtbaar waar de drempels liggen om tot creativiteit en innovatie te komen. Het was een prikkelend uur, met een gezonde dosis humor alsmede realiteit, waarbij de verkregen inzichten tot verder nadenken dwingen over de noodzakelijkheid van het leggen van verbindingen.