Testimonial

Steven Swennen, Essers
“Professor Paul Iske delivered a truly inspiring talk with very strong content. His speaking style is humble, confident and entertaining at the same time. Much recommended in many different contexts.”

Jeroen Tiel, Randstad AB
“Paul Iske is capable to challenge his audience on a very down to earth way.His fluency and scientific knowledge leaves you with inspiration and the urge to reconsider what you are so used to do in daily life.”

Michel Westbeek, AM N.V.
“Nogmaals bedankt voor jouw bijdrage. De mix van theorie, food for thought en humor was zeker inspirerend en voor deze middag dus een schot in de roos. We hoorden van onze collega’s veel positieve geluiden terug.”

Paul van de Graaf, Organisatie IP Congres 2015
“We hebben gisteren een bijzonder geslaagd IP Congres gehad, in alle opzichten.
Paul Louis Iske heeft indruk gemaakt met zijn vergezichten over innovatie in relatie tot IP. Een begenadigd spreker, die de zaal echt wist te boeien en waar nog lang over is (en zal worden) nagepraat.
Kortom: helemaal volgens alle verwachtingen”.

Henrik Keij, Boskalis
“Prof.dr.Paul Iske heeft met zijn lezing op het Boskalis Kennis Festival bijgedragen door de aanwezigen te inspireren met zijn humoristische en prikkelende verhaal. Bedankt!”

Shirley Abdoelhafiezkhan, Aegon Intermediair
“Het was een groot genoegen voor ons om met jou te mogen samenwerken. Je enthousiasme en passie voor je vak is erg aanstekelijk. Je bent een inspiratiebron voor velen.”

drs. Yvar van Weenen, NARIM
“Paul Iske houdt ons een spiegel voor en maakt (soms pijnlijk) zichtbaar waar de drempels liggen om tot creativiteit en innovatie te komen. Het was een prikkelend uur, met een gezonde dosis humor alsmede realiteit, waarbij de verkregen inzichten tot verder nadenken dwingen over de noodzakelijkheid van het leggen van verbindingen.”